Információk


THE STORY

Amabel Mills mostohaanyjával él együtt, aki teljes mértékben meghatározza élete minden lépését és azt, hogy hogyan viselkedjen, mit hallgasson, mit vegyen fel és milyen fiúkkal ismerkedjen. Amabel azonban titokban sorra szegi meg a szabályokat, és a legnagyobbat akkor hágja át, amikor találkozik Calum Hooddal, az imádnivaló ausztrál sráccal, aki a 5 Seconds of Summer énekese és egyben basszusgitárosa is. A találkozók sorra követik egymást, és a fiatalok egyre jobban megnyílnak egymás felé. Csakhogy Calum is egy tiltott szabálynak számít, és mikor a mostohaanya rájön erre, akkor nem hagyja ezt szó nélkül. Vajon a lány szembeszáll -e vele, és kiáll az elvei mellett? Beteljesedhet -e a szerelmük, ha Calum turnéra megy, Amabel pedig egyetemre készül?

GOOD TO KNOW

- a történet Ausztráliában, Nyugat-Sydneyben játszódik a karácsonyi szünet alatt, tehát decembertől január közepéig
- a kontinensen az egyetem februártól novemberig tart
- a 5SOS e intervallumban lévő tevékenységeiről nem tudok, így teljes mértékben a fantáziám szüleménye a cselekmény
- Calum életéről sem tudok mindent, így a vele kapcsolatos információkban is lehetnek tévedések, kitalált dolgok
- a történet során próbálom a fiúk személyiségét a lehető legjobban átadni, úgy, ahogy én látom őket, de persze ez nem jelenti azt, hogy teljes mértékben sikerülni is fog, de remélem, hogy nektek így is tetszik :)
- a képeket több oldalról gyűjtöttem; segítségre találtam a kelli-berglund.tumblr.com, a scalumhood.tumblr.com, a blamecalum.tumblr.com és a WeHeartIt elnevezésű oldalakon
- elérhetőségem: dwsnalexis@gmail.com - bátran keress fel, ha kérdésed van hozzám :)